Kvinner i Bygningsbransjen – Utforming er universelt viktig

Som bygningsarbeider, ingeniør, arkitekt eller direktør vet du helt sikkert at universell utforming er viktig. Det er ikke fordi alle hus og hytter skal se like ut, men fordi man skal kunne utforme det med standard materialer og tilbehør. For det handler ofte om det som kalles skreddersøm eller sømløse løsninger. Sømløshet kan også være viktig når man skal oppnå best resultat.

Når ting sitter perfekt, føler man seg bedre, jobber bedre og skaper bedre. For nå er det flere kvinner i mannsdominerte stillinger.

Utforming som tillater endring

Av og til føles det som man mangler et lag med hud. Med form-tilpassede seamless tights får man en følelse av kontroll og oversikt. Den kan enkelt kombineres med andre sømløse stiler og skape gate-klær på en kul måte. Kombiner og stil som du ønsker, bare sett i gang ditt sømløse liv. Seamless tights passer som ytterste plagg, som en bukse til shorts eller under andre bukser. Sømløse plagg sitter tett mot huden uten at de lager sår eller merker.

Seamless tights er såkalt “true to size”, eller som vi ville sagt på norsk, passer ulike størrelser.

Nyttige klær når man jobber

Holder man på med arbeid utendørs, vil man ikke fryse. For det blir fort varmt i tykke klær. Men tights slipper man tykke plagg som gjør at man mister fleksibiliteten og konsentrasjonen. Se for deg at du skal løfte tunge materialer fra en rampe. Eller klatre i et stillas. Det er lurt å ha sømløse tettsittende bukser for den slags arbeid. Dessuten fungerer de godt når det blir varmere i været. Da filtreres svetten ned uten at man merker det. Uten å bli kald i en lett bris, eller for varm til gjennomgående arbeid med snekring eller bygging.

Behagelig klær i hjemmet

Det er ikke alle som likte tights før i tiden. Da hadde de gjerne grelle farger og urovekkende mønster. Men i dag er de mer tilpasset en avslappet stil hjemme i sitt eget hjem. Enten det er med et motemagasin og en kopp kaffe latte eller foran TV-en. Det er mange tights å velge mellom, slik som treningstights med tettsittende singlet, lange tights for komfort, 7/8 dels tights for et classy antrekk. Det er mange muligheter med seamless tights. Slik at man får en bedre hverdag.

Dette sier kundene om seamless tights

Det er mange tilbakemeldinger (norske og skandinaviske svar) på tights som er uten gnagende søm:

  • Komfortabelt – elsker tilpasningen og materialene!
  • Beste tightsen! Vil bruke disse hver eneste dag!
  • Lekkert! Beste tights for min størrelse

Dette er bare noen av omtalene disse seamless tightsene har fått den siste tiden! Det kan være en ting å tenke på for en bedre arbeidshverdag, komfort og velbehag!