Tibber

Bygninger, bolighus, og fabrikker trenger alle strøm. Strøm og kostnader er et betent emne som skaper mye debatt. Vi betaler mer enn noensinne, og det er forvirrende med leverandører, nettleiere og strømleverandør. Du står fritt til å velge, og det kan være vanskelig fordi det finnes så mye informasjon å sortere.

Markedet

Markedet har mange aktører og programmer som kan være hjelpsomme. På vår nettside introduserer vi Tibber. Dette er en App som gjør huset ditt smart med løsninger som optimaliserer dine besparelser på strøm. Appen er oversiktlig https://tibber.com/no/ og hjelper deg å utnytte ressursene smartere enn før. Tibber er din digitale strømleverandør med full oversikt over hva du bruker. Kostnadene er lavere fordi du ikke betaler ekstra marginer for leveransen, men beholder disse selv. Appen har verktøy som gir oversikt over hvordan du kan spare strøm hver dag.

Fri til å velge Tibber

Du er fri til å velge leverandør selv og lære mer om hvordan du kan bli mer miljøbevisst. Ved hjelp av våre smarte løsninger lever du et grønnere liv på plussiden. Ved å hjelpe miljøet så godt som vi kan, vil gevinstene fortsette å spre seg til flere.

Alternativer

Strømbransjen har gjennomgått mange forandringer og mange ulike løsninger. De har ikke alle vært like gode, og dette er poster på et personlige budsjett som skaper misnøye, og et rop om forandringer. Det er ikke lett å finne hverken gevinst og sparing du kan oppnå. Vår app finnes tilgjengelig i App Store og Google Play. Den har enkle menyvalg som leder deg gjennom registreringsprosessen, og vi håndterer byttet for deg.

Vårt Tibber-team ekspanderer stadig, og vi finnes per i dag tilgjengelig i Norge, Sverige og Tyskland. Vi er lidenskapelig opptatt av dette og vi vil hjelpe deg. Vi lar oss ikke stoppe av utfordringer, men har ståpå-vilje til å gjøre deg fornøyd.